logo

Om Travea

Ett litet team med stora ambitioner

Vi på Travea erbjuder ett brett utbud av specialanpassade gruppresor och upplevelser. Vill du åka på en aktiv resa där det mesta redan är paketerat och klart åt dig, så har du kommit rätt. Vi erbjuder träningsresor med flera olika arrangörer för att kunna erbjuda ett brett utbud av olika sorters träning och aktiviteter. I alla våra resor fokuserar vi på upplevelsen genom träning och social samvaro. Detta skapar perfekta förutsättningar för en oförglömlig, aktiv resa på vackra destinationer med sol och värme.

Vi riktar oss också till privatpersoner, föreningar, företag och organisationer som vill vara delaktiga i skapandet av själva resan, samtidigt som båda parter gör en förtjänst.
Vill du arrangera en resa? Med hjälp av Travea kan du bli en researrangör, utan krångel. Vi löser allt det administrativa – flyg, transfer, boende mm. Medan du fokuserar på det du är bra på. Du väljer destination, och tillsammans paketerar vi en resa utefter din förening eller företags önskemål.

 

Att leva är att resa (och tvärtom)

Nog finns det mål och mening i vår färd – men det är vägen, som är mödan värd – så lyder poeten Karin Boyes bevingade ord.

Utan att överdriva känns de som en bra start på ett porträtt av Pavel Maksimovski, grundaren av Travea.
Precis som kanske de flesta svenskar med rötterna i Balkan har Pavel en levnadshistoria med tvära kast, uppbrott och många flyttlådor. Efter att ha bott i både Sverige och Makedonien, pluggat teknisk utbildning på Lindholmen, startat egen resebyrå vid 23 års ålder, jobbat på Volvo och Landvetter, en utbildning i marknadsföring och försäljning, och 10 år på ett annat reseföretag – kände Pavel att det var dags att starta eget igen, drömmen om resande hade alltid funnits i bakhuvudet, och i hjärtat. Travea bildades som en nischad arrangör som är specialister på aktiva gruppresor av alla dess slag. För att dagens resenärer ställer högre krav, de vill vara aktiva och inte bara ligga på stranden.