logo
res med oss

Arrangera en resa med Travea

Hör av dig till våra säljare för mer information om hur du kan arrangera din resa med oss.

+46 (0)31-47 05 80
info@travea.se

Arrangera en träningsresa i Sverige eller utomlands med Travea!

Arrangera en träningsresa i Sverige eller utomlands med Travea.

Vi på Travea har lång erfarenhet av att arrangera olika former träningsresor i Sverige samt utomlands. Tack vare vårt stora intresse för resor samt kreativitet och lyhördhet hos våra medarbetare har vi blivit proffs på att skapa roliga och spännande träningsresor.

Är ni ett företag inom fitness som till exempel crossfit eller yoga och vill vara med och arrangera en träningsresa i Sverige eller utomlands tillsammans med oss? Vi letar alltid efter nya medarrangörer för våra träningsresor. Med våran passion för resa samt eran passion för fitness så vet vi att vi kommer kunna arrangera en unik och spännande upplevelse för de som vill resa i grupp. Hör av dig till våra säljare för mer information om hur du kan arrangera din resa med oss.

Padel court

Real Club Padel Marbella

Real Club Marbella är en exklusiv och lyxig anläggning. Klubben startades 2009 och har sedan dess utvecklats och faciliteterna har blivit allt större. Här finns 10 väl underhållna padelbanor med glasväggar och ett lyxigt gym. Klubben arrangerar matcher på olika nivåer, turneringar, privatlektioner aktiviteter för barn, nationella tävlingar m.m.

I Marbella hittar du allt, Shopping, nattliv, restauranger och fina stränder. Kan vara värt att besöka under den lediga eftermiddagen.

Faciliteten inkluderar:
Inomhus gym med viktträningsmaskiner och cardio. Ett stort utomhus gym med crossworkout utrustning och ytterligare utrustning som medicinbollar, band och TRX. Rum för spinning, cardio box och mer.

Crossfit Rethymno

I den lilla staden Retymnon på Kreta hittar vi crossfit Retymno, det första CrossFit-dotterbolaget på Kreta, som startades 2013.
Denna anläggning var tidigare en tennisklubb, och har stora träningsytor både inomhus och utomhus. Utrustningen är av högsta klass och uppdateras regelbundet för att säkerhetsställa kvalitén. Utomhus finns solskydd att träna under ifall det skulle bli för varmt. Dessutom finns även en pool.
Anläggningen ligger uppe på en höjd ovanför staden. Boxen är omgiven av blommande bougainvillea, och getter betar runt hörnet.

I Rethymnon hittar du en riktigt gammal stadskärna, gamla gränder, en fin strandpromenad samt en 12 kilometer lång strand. Här finns shopping, restauranger och mysiga uteserveringar.

Lošinjboxen

Crossfitboxen på ön Lošinj hittar vi i Suncana-uvala bukten, den mest moderna Crossiftboxen i Europa. Njut av träning ute i friska luften under de vackra barrträden.
Ön Lošinj är en av Kroatiens smultronställen, en lugn, härligt grön ö med underbara badvatten och varmt skönt klimat. Här blir träningen något du längtar efter att få komma ut till.
Uppskattar du naturen är detta en ö för dig, här finns över tusen olika växtarter och mycket natur att upptäcka.
I den största staden på ön, Mali Lošinj hittar du restauranger, butiker och mysiga gränder.

Samarbetspartners