logo

Covid-19 trygghetspaket

Resa under Covid-19

Många längtar efter att få resa igen, men att resa under Covid-19 är inte helt okomplicerat. På grund av rådande omständigheter erbjuder vi på Travea ett Covid-19 trygghetspaket. På så sätt kan du känna dig säkrare att resa under Covid-19. 

 

Öppet köp: 

När du bokar din resa ska anmälningsavgiften betalas inom 7 dagar.
Eftersom läget ser ut som det gör med plötsliga förändringar, reseförbud och risken för insjuknande så erbjuder vi öppet köp på våra resor. För resor till Kroatien och Spanien hösten 2021 gäller gratis avbokning fram till den 1/6. För resor till Grekland erbjuder vi gratis avbokning fram tills den 31/7.

 

Fri ombokning:

Med vårt Covid-19 trygghetspaket betalar du endast den eventuella prisskillnaden när du bokar om din resa till en annan resa i vårt ordinarie program till och med 60 dagar innan avresa.

 

Kostnadsfri ändring av resenär:

För dig som vill resa under Covid-19 finns det även möjlighet att ändra namnen på biljetterna i ditt resesällskap helt kostnadsfritt upp till 60 dagar innan avresa.

 

(Namnändring gratis till 60 dagar innan avresa). 

*Gäller Traveas resor med charterflyg som är bokade efter 1/10 2020.

Travea anpassar och inför olika erbjudanden i efterhand på grund av situationen vi befinner oss i. Covid-19 trygghetspaketet är nytt hos Travea och gäller nybokningar från den 2020-10-01. Glöm inte att packa munskydd inför din resa. De som reser under Covid-19 kan bli nekad ombordstigning på flygplanet om man inte bär munskydd. Det är även viktigt att du bara reser om du är helt frisk.

people exercising

Har du fler frågor?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.