logo

Hotell Riviera Strand, Bjärehalvön

Lämna alla tråkiga gamla vanor hemma – kom till Hotel Riviera Strand och varva ned i härliga Båstad. Hotel Riviera Strand ligger i en underbar del av Båstad, precis vid den finkorniga långa sandstranden som tidigt har kallats Sveriges Riviera.

Här bor ni precis vid stranden i en miljö som andas ledighet och modern elegans. Stor pool, generösa rum, enastående lounge och en restaurang med gourmetkockar.

Låt havet, sanden och naturen inspirera till tid tillsammans. På och runt hela vår resort finns miljöer till lek, aktivitet och äventyr, platser där du kan dra dig tillbaka och njuta av lugnet. Allt detta med en känsla av lyx och komfort.

På Riviera Strand kan du träna både inomhus och utomhus. Hotellets gym är välutrustat med moderna maskiner för styrketräning, fria vikter, löpband, motionscyklar och roddmaskin. I omgivningarna finns det upplysta motionsspår, golfbanor i toppklass och gott om utmarkerade cykelrutter för både nybörjare och erfarna cyklister.

Hotellet ligger tillräckligt centralt för att vara bekvämt nära och samtidigt lugnt och avskilt vid Malens strandskog. I centrum som ligger 2 km ifrån hotellet, finns det gott om butiker, kaféer och restauranger. Du kan gå på stranden hela vägen till centrum eller ta en härlig cykeltur längs havet.

För dig som vill utforska Bjärehalvön är cykling och vandring i det kuperade landskapet, en utflykt till Hallands Väderö, liksom ett besök på någon av de många golfbanorna i närområdet att rekommendera.

Här finns närproducerat och ekologiskt runt knuten. De välfyllda delikatessaffärerna och det stora antalet gårdsbutiker vittnar om lokal och närproducerad mat vilket också märks på restaurangernas menyer.

 

Cykelfantast?

I likhet med Mallorca så kan Bjärehalvön erbjuda fina vägar i böljande landskap, fängslande vyer och läckra smakstopp. Höjdskillnaderna är förstås inte lika stora, men testa att köra någon av backarna uppför Hallandsåsen ett par gånger så blir även den mest fysiskt krävande nöjd. Omväxlingen i naturen är enorm, från trolska bokskogar till öppna ängsmarker och glittrande hav.

ATTRIBUT