logo

Hotell Hovs Hallar, Bjärehalvön

Mitt i naturen mellan Båstad & Torekov ligger vackra Hovs Hallar. Hos Hovs Hallar upplever du den speciella atmosfär som är så karakteristisk för bjärehalvön: närheten till vattnet, naturreservatet och klippformationerna – en känsla av frihet som stärker själen. Naturen öppnar sina vidder precis utanför dörren. Du kan knappast komma närmare naturen än som gäst på hotell.

Bastu och badtunna finns på området för den som vill krypa ner och värma sig under stjärnhimmeln.

Hotellet arbetar löpande för en hållbar miljö genom att värma upp med förnybar energi och med sitt eget vindkraftverk. Förutom detta har Hovs Hallar ett ekologiskt avloppssystem där avloppsvattnet blir renat av växter, helt utan kemikalier.

Uanför hotellet ligger hovs hallars naturreservat som är känt för sina fina vandringsleder här finns det gott om härliga ytor för träning.

 

Cykelfantast?

I likhet med Mallorca så kan Bjärehalvön erbjuda fina vägar i böljande landskap, fängslande vyer och läckra smakstopp. Höjdskillnaderna är förstås inte lika stora, men testa att köra någon av backarna uppför Hallandsåsen ett par gånger så blir även den mest fysiskt krävande nöjd. Omväxlingen i naturen är enorm, från trolska bokskogar till öppna ängsmarker och glittrande hav.

ATTRIBUT